Turkish

Categories

Most Popular

ANSYS, Avrupa, Ortadoğu ve Afrika’nın en iyisi ödülüne Türk Mühendislik Şirketi Numesys İleri Mühendisliği layık gördü!

Amerika’nın Florida eyaletinde düzenlenen Ansys Global Satış toplantısında gerçekleşen ödül töreninde Numesys İleri Mühendislik Avrupa, Ortadoğu ve Afrika bölgelerindeki en iyi şirket seçildi!

50 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren Ansys, bilgisayar destekli mühendislik çalışmalarında analiz ve  simülasyonların yapılabildiği bir bilgisayar destekli mühendislik programı şirketidir. ANSYS programı mekanik, yapısal analiz, hesaplamalı akışkanlar dinamiği ve ısı transferi gibi farklı disiplinlerde etkili çalışmalara olanak verir. Türkiye distribütörü olan Numesys İleri Mühendislik Ansys’in düzenlediği, Amerika’nın Florida eyaletinde düzenlenen, dünyanın her yerinden 1700 kişinin katıldığı Ansys Global Satış Konferansına yönetim ekibi ile 16-19 Ocak tarihlerinde katılım gösterdi. Konferansın son gününde düzenlenen ödül töreninde Numesys’e Avrupa, Ortadoğu ve Afrika’nın en iyi şirketi ödülü verildi.

Numesys İleri Mühendislik Genel Müdürü Ekin Ersan ‘Türk mühendislik şirketi olarak bu ödülü almaktan gurur duyuyoruz. Globalde bulunduğumuz yeri korurken Türkiye’de markalaşmaya devam edeceğiz. Şirketimizi büyütürken iş birliği kurduğumuz partnerlerimizle birlikte büyümek istiyoruz. 5 seneyi takip eden dönemde Türkiye pazarının dışına çıkarak Ansys ile birlikte ihracata dönecek, mühendislik kabiliyetlerimizi de ekleyerek katkı sağlayacak dijital çözümlere odaklanıyoruz. Türkiye pazarındaki partnerlerimizle ‘birlikte büyüyerek globalleşme’ felsefemiz bizi daha sonrasında global alanda zirveye yükselteceğine inanıyoruz. Dünya markası olarak insan kaynağından doğru yararlanacağımız ve Türkiye’ye katkısı olan bir dijital dönüşüm firması olacağız.’ dedi. 

    Leave Your Comment

    Your email address will not be published.*